Referencer

Referencer fra mine klienter:


"Jeg har over en længere periode fået zoneterapi-behandlinger hos Yvonne Grydehøj på grund af forskellige fysiske problematikker bl.a. kroniske nakke/rygsmerter, hedestigninger på grund af overgangsalder og mave/tarm problemer.       

Jeg oplever Yvonne Grydehøj som meget faglig dygtig, og hun har nogle helt ekstraordinære evner til at finde frem til lige de zone områder, som har givet den hjælp og lindring, som jeg har haft brug for. Behandlingerne har fjernet en stor del af smerterne i min ryg og gjort det meget nemmere for mig at komme i gang med fysisk træning. Jeg har været meget plaget af hedeture, som efter behandlingerne er blevet væsentligt reduceret både dag og nat og dermed givet bedre nattesøvn . 

Yvonne Grydehøj er derudover et menneske, som er meget vidende om mange ting, omsorgsfuld og god at snakke med, hvilket gør det til en meget behagelig og afslappende oplevelse samtidig med at jeg får hjælp til mine forskellige skavanker. Jeg er altid gået fra en behandling med et fantastisk velvære i kroppen, og jeg kan varmt anbefale Yvonne Grydehøj til alle, der går rundt med fysiske gener".


Elsebeth Joensen

Svendborg

"Jeg vil gerne anbefale Yvonne Grydehøj, som en dygtig og kompetent zoneterapeut.

Jeg har gjort brug af Yvonnes magiske hænder mange gange, bl.a. har jeg fået behandling for et kraftig piskesmæld, samt ryg, skulder og knæ problemer.

Yvonne har en evne til at finde punkter og ubalancer, som jeg ikke viste havde forbindelse til de skavanker jeg søgte hjælp for. Hun er god til at lytte når jeg har problemer.

Jeg føler en større fysisk og psykisk overskud efter endt behandling"


Lis Sørensen

Struer

"Jeg har ALS og har de sidste 3 år fået zoneterapi hos Yvonne. I starten fik jeg behandling to gange om ugen og efterfølgende gik jeg over til en behandling om ugen. Jeg sidder i kørestol og har meget lidt bevægelse, da jeg er stillesiddende pga. mit handicap. Jeg har konstateret, at zoneterapi har en god virkning på min sygdom. Jeg får behandling for mine luftveje, væske i kroppen, tyktarm, ømme muskler i nakken m.m. Jeg kan konstatere, at hvis ikke jeg får behandling i en periode pga. f.eks. ferie, påvirker det min krop. Jeg kan kun anbefale behandling med zoneterapi, da det er bevisligt, at det har positiv effekt på min sygdom".


Michael Svendsen

Skanderborg

Jeg skriver her som en helt almindelig studerende på 18 år, der går og j"onglerer med forskellige ting som studie, fitness og social liv. For godt og vel en måned siden fik jeg løftet forkert på mit arbejde, og af det opstod en diskusprolaps i min ryg. Den har holdt mig hjemme fra skole i 3 uger nu og har på mange måder sat en stopper for det hele. Ved siden af at gå til kiropraktor går jeg til zoneterapi hos Yvonne Grydehøj. Personligt mener jeg, at det hjælper meget at gå hos Yvonne, da det løsner de opspændte muskler i området og giver min krop mulighed for at arbejde aktivt med at "reparere" diskusskiven.

Jeg kan altså klart anbefale zoneterapi ved Yvonne Grydehøj".


Simon Tørnkvist

Student, Skanderborg

"Jeg vil gerne anbefale Yvonne Grydehøj som behandler af zoneterapi. Yvonne er et meget behageligt menneske, som får en til at slappe af og føle sig godt tilpas under behandlingen. Hun er dygtig og grundig, og efter få behandlinger føler man sig bedre tilpas i hele kroppen. For mit vedkommende, har det hjulpet mig med mine skuldre, arme og nakkeproblemer. Det eneste minus ved Yvonne er, at hun bor i Skanderborg og jeg bor i Svendborg ☺"


Bente Bondebjerg

Svendborg


"Yvonne Grydehøj er, efter min mening, en fantastisk zoneterapeut. Hun behandler, lindrer, skaber glæde og velvære, og så er hun rigtig god at tale med. En unik kombination for mig som klient. Desuden har Yvonne hele vejen igennem været god til at lade mig bestemme tempoet. Når det har været nødvendigt at tage lidt hårdere fat, eller mildt og mere beroligende.

Jeg har brugt Yvonne i forbindelse med lindring af allergi, astma og struma. Jeg oplever, at jeg hver gang er gået lettere fra Yvonne, end da jeg kom, og at især min struma blev væsentlig mindre".


Susanne Meldgaard

Skanderborg